Gradini Verticale Keep calm and go Green
Muschi Stabilizati

Muschi Stabilizati


Descriere Mușchi

Mușchii sunt plante foarte primitive, neavând un sistem vascular superior foarte evoluat . Producția de energie le este determinată de trei factori: umiditate, lumina soarelui, și temperaturi de peste 20 de grade Fahrenheit. În cazul în care aceste trei condiții sunt îndeplinite, fotosinteza va produce energia necesară pentru creștere.

Muşchii pot fi împărţiţi în două mari tipuri: Acrocarpous şi Pleurocarpous. Primul are o direcţie de creştere ascendentă (verticală), în timp ce Pleurocarpous are o creştere târâtoare (orizontală). Această diferenţă determină şi forma celor două tipuri de muşchi: Pleurocarpous se răspândeşte, formând un covor verde natural, iar Acrocarpous ia o formă globulară.


Mușchi Stabilizați

Plantele mumificate sunt plante naturale, ale căror sevă a fost pur și simplu înlocuită cu un lichid ecologic și biodegradabil.

Principiul este unul simplu - planta absoarbe apa, care mai apoi se evapora la nivelul superior al frunzelor. Prin înlocuirea apei cu un amestesc ecologic de apa și glicerina, se obține o plantă care nu mai necesită lumină si apă. Mușchii îsi păstrează postura naturală și flexibilitatea, precum și culoarea. Aranjamentele cu astfel de plante necesită un nivel foarte scăzut de întreținere, o ocazională ștergere a prafului fiind suficientă pentru a-și menține aspectul proaspăt și impecabil, dar și culoarea vie, pentru un timp îndelungat. Cu aceste plante mumificate, poți să aduci natura în mijlocul căminului sau a biroului tău fară costuri alocate întreținerii.


Muschi Stabilizati
Muschi Stabilizati