Gradini Verticale Keep calm and go Green

Clienti


Transavia
Transavia
Galerie Foto
Transavia

Transavia este unul dintre cele mai reputate businessuri de familie românești, cu o experiență de 25 de ani pe piață, timp în care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. Companie cu capital 100% românesc, Transavia operează sustenabil cu un model de business integrat vertical pentru a oferi cel mai bun standard de alimentație consumatorilor români și de pretutindeni.

Povestea Transavia a fost scrisă în timp, cu răbdare și respect pentru valoarea muncii și cu exigență, considerată normalitate, totul pentru a obține în fiecare zi performanța calității produselor livrate consumatorilor. Bazându-se pe încredere, grijă și responsabilitate, Transavia poate susține promisiunea “Well made in Romania”.

Deschiderea permanentă spre inovație în business a contribuit la succesul de care Transavia se bucură astăzi, clasându-se în topul celor mai valoroase companii din România. Calitatea produselor, precum și performanțele atinse, au adus companiei Transavia titlul onorific de Furnizor al Casei Regale a României în anul 2006, precum și o serie de premii naționale și internaționale.


Galerie Foto
NTT DATA
NTT DATA
Galerie Foto
NTT DATA

EBS, one of the leading providers of software solutions and services in Romania, has officially changed its name to NTT DATA Romania, following the acquisition of the company in 2013. This change gives a new name and identity to the company, however the team format and all management attributes, which led to the company's success over the years, are maintained.

NTT DATA Romania provides development assistance and expert advice for customers across various industries, IT service providers, system integrators and software companies. The services offered cover the entire software development and management lifecycle. Currently the company serves over 250 clients in multiple countries, including Romania, Germany, Austria, Switzerland, Netherlands, Norway, Finland and USA.


Galerie Foto
DS SMITH
DS SMITH
GALERIE
DS SMITH

DS Smith este o companie europeană lideră în domeniul ambalajelor care corespund cerinţelor specifice ale clienţilor, cu accent pe designul inovator al ambalajelor şi pe servicii locale aproape de amplasamentele clienţilor. Cu un portofoliu de produse care include ambalaje de tranzit, ambalaje pentru produsele de larg consum, standuri şi ambalaje promoţionale, ambalaje de protecţie individualizate, DS Smith răspunde fiecărei cerinţe a pieţei.


GALERIE
MORPHOZA
MORPHOZA
GALERIE
MORPHOZA

Înainte de a fi designeri sau arhitecți, ne place să ne numim creatori de spații. De 10 ani, integrăm inteligența în design, înțelegem esența fiecărui proiect la care lucrăm și îl transformăm într-o poveste autentică, personală, care se potrivește spațiului și răspunde din punct de vedere funcțional și estetic cerințelor și necesităților clienților noștri. Ne place să mergem mai departe de limite și tendințe și să creionăm spații originale și rezistente în timp, folosind materiale, piese de mobilier, texturi și finisaje premium.

Dezvoltăm fiecare proiect urmând cele mai necompromițătoare soluții, iar acest lucru se vede în tot ceea ce facem pentru clienții noștri. Fie că este vorba despre un proiect rezidențial, despre un birou sau un hotel boutique, lucrăm împreună cu clientul pentru a identifica soluția unică, potrivită locului și celor care îl locuiesc.


GALERIE
ROUTIER
ROUTIER
GALERIE
ROUTIER

Routier European Transport, societate cu capital integral privat, este prezenta pe piata de transport rutier si logistica din Romania si Europa din anul 2002. Am inceput initial ca transportator de marfuri generale cu camioane complete si am dezvoltat in timp o serie de servicii si solutii logistice, ca raspuns la solicitarile clientilor si a cerintelor pietei regionale.

Routier European Transport s-a dezvoltat continuu si pe verticala si pe orizontala, in ciuda circumstantelor economice defavorabile pe care economia le traverseaza. Am cautat sa oferim servicii de calitate si solutii versatile clientilor nostri, pe principiul „o nevoie, odata satisfacuta, creaza noi nevoi”. Astfel, lucrand in parteneriat cu clientii si adaugand valoare serviciilor pe care le oferim, investind in oameni, am reusit sa progresam continuu, sa diversificam portofoliul de servicii si segmentele de piata acoperite.


GALERIE
BURGER HOUSE
BURGER HOUSE
GALERIE
BURGER HOUSE

Echipa Burger House studieaza si experimenteaza conceptul de burger indeaproape de o perioada indelungata de timp, creand astfel un produs complet, care credem noi ca va fi pe placul tuturor.

Conceptul Burger House se bazeaza pe natura, verde, viata! Astfel am integrat in designul Burger House doua elemente naturale: lemnul si verdeata. Prin acesta am incercat sa aducem o parte din natura in centrul Clujului.


GALERIE
Creative Media Development
Creative Media Development
GALERIE
Creative Media Development

We create engaging websites and applications, from concept to finished product. With collaborators from all over the world, we approach our websites’ niches from a global and diverse perspective, aiming to be competitive in an international market.


GALERIE
Farmec
Farmec
GALERIE
Farmec

Asemeni curentelor artistice, frumuseţea se transpune, de-a lungul timpului, în forme care mai de care mai expresive, conforme epocii sub pecetea cărora se nuanţează. Canoanele frumuseţii se schimbă într-un ritm extrem de alert, însă există lucruri care rezistă peste timp, asemeni unor obiecte de artă preţioase. Tradiţia celor 120 de ani de existenţă a „casei cu farmec” – sau Farmec, cum ne cunosc prietenii produselor noastre – a arătat că există ceva mai presus de frumuseţe.


GALERIE
Theta Showroom
Theta Showroom
GAL. Muschi GAL. Licheni
Theta Showroom

Pornită din ambiţia de a face lucrurile “altfel”, într-o piaţă dominată de neîncredere, suspiciune şi mai ales neseriozitate, Theta a reuşit în aproape 6 ani să se impună ca un PARTENER de valoare în relaţia cu arhitecţii, designerii de interior si beneficiarii finali. Investim în permanenţă în tehnologii noi şi know-how, în oameni de valoare şi în parteneriate pe termen lung.

Am inteles că fiecare client este unic şi că fiecare situaţie este diferită. Locuinţa sau spațiul comercial sunt o extensie a personalităţii şi a stilului de viaţă sau respectiv a mărcii, astfel că vom face toate eforturile să transpunem acest concept în mobilier, respectând în acelaşi timp cerinţele de funcţionalitate, ergonomie şi rezistenţă în timp.

Pentru a crea un mobilier personalizat în întregime, am integrat în producţie aproape toate materialele la care vă puteţi gândi: mdf vopsit, înfoliat, furniruit, pal melaminat, hpl Dekodur, sticlă, lemn, material compozit Hanex. Mai mult, echipa noastră de consultanți vă va oferi tot suportul necesar pentru obținerea celui mai bun rezultat, indiferent dacă în momentul în care ne contactați aveți sau nu un proiect.


GAL. Muschi GAL. Licheni
Webhelp
Webhelp
GALERIE
Webhelp

WEBHELP is a French group specialized in customer care management (social media, management of emails, letters, incoming and outgoing calls, instant messaging) with 35 000 employees working in 91 contact centers located in 26 countries: Romania, France, Morocco, Belgium, Algeria, UK, South Africa, Madagascar, Portugal, Holland, India, Switzerland, Italy, Austria, Germany, Poland, Czech and Suriname.

WEBHELP Group continues to increase its teams, promoting a policy of customer and employee satisfaction. WEBHELP was ranked number one in the top 500 fastest growing companies in Europe by BusinessWeek.

WEBHELP counts more than 2000 employees in Romania working in 6 contact centers located in Bucharest, Galati, Iasi and Ploiesti.


GALERIE
Aeroport Chisinau
Aeroport Chisinau
GALERIE
Aeroport Chisinau

Chișinău International Airport is Moldova's main international airport, located 13km southeast of the centre of Chișinău, the capital city. It serves as headquarters for Air Moldova, the country's national airline, and Moldavian Airlines.


GALERIE
Leysin International School
Leysin International School
GALERIE
Leysin International School

Located in the breathtaking beauty of the Swiss Alps, LAS has a history of nurturing talent and motivating students to succeed in education, sports and arts.

We bring together students from around the world to create a campus community with a global perspective and a family atmosphere. Our ethos of maintaining strong links with students and parents underpins the education we provide from grades 8 through 12, culminating in the International Baccalaureate or the U.S. High School Diploma.


GALERIE
OtinSoft
OtinSoft
GALERIE
OtinSoft

Otinsoft is a fairly new company in Iasi that offers software development services for clients in Europe. At otinsoft we are focused on web and mobile development with a strong emphasis in delivering high quality products to our customers. We work with the newest and most innovative technologies and we are always open to new ideas and collaborations.


GALERIE
CHIOS
CHIOS
GALERIE
CHIOS

www.chios.ro


GALERIE
Banca Comerciala Română
BCR
GALERIE
BCR

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe. BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.


GALERIE
T-ME STUDIOS
T-ME STUDIOS
GALERIE
T-ME STUDIOS

Here at T-Me Studios we believe that humans should spend their time doing awesome new things. It’s cool to do something new and exciting. Not so cool to imitate what somebody else has already done or repeat the same thing you’ve done in the past. That should be the work of smart platforms. For us, all that work is done by Timmy.


GALERIE
Orange
OrangeTM Moldova
Galerie Foto
OrangeTM Moldova

Orange Moldova este un operator de telefonie mobilă din Republica Moldova. Lucrează în standardele GSM, UMTS și 4G. Compania a primit licența de la Ministerul Telecomunicațiilor în februarie 1998, sub denumirea de Voxtel și s-a lansat comercial în octombrie 1998.

France Telecom este acționarul majoritar al companiei Orange Moldova (prin intermediul divizieie sale de telecomunicații mobile, Orange SA), cu o cotă 61% din acțuni, după ce și-a mărit participația cu 10 procente în februarie 2006, din care 4,33% aparțin operatorului român Orange România, controlat la rândul său de gigantul francez. Pe data de 19 aprilie 2006, acționarii au decis trecerea Voxtel printr-un proces de rebranding, în urma căruia a devenit Orange Moldova la 25 aprilie 2007.


Galerie Foto
Orange
OrangeTM Romania
Galerie Foto
OrangeTM Romania

Orange România S.A. este cel mai mare operator GSM din România. Până în aprilie 2002, Orange a operat sub brand-ul Dialog, marca fiind gestionată de firma Mobil Rom. La sfârșitul anului 2013, Orange România avea peste 10,4 milioane de clienți, ceea ce îi conferea o cotă de piață de peste 40%.
Orange se află în competiție directă cu Vodafone pentru cei 13,7 milioane de utilizatori de telefonie mobilă din România. Orange a depășit Vodafone (pe atunci Connex) în privința numărului de clienți în septembrie 2004. Orange a introdus la începutul lui 2005 tehnologia EDGE în patru orașe românești (București, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov), o tehnologie de tranziție spre 3G. Acoperirea EDGE a fost extinsă la nivel național în noiembrie 2006. Serviciile de generația a treia au fost lansate la 7 iunie 2006, iar tehnologia LTE în decembrie 2012.
Orange România este filiala românească a operatorului global de telefonie mobilă Orange SA, divizia de telecomunicații mobile a France Telecom. Orange România este deținut în proporție de 96,8% de France Telecom.


Galerie Foto
Eximtur
Eximtur
Galerie Foto
Eximtur

Fondata in anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continua, extinzandu-si reteaua de agentii proprii in orase importante din Romania si devenind una dintre cele mai importante companii de turism din Romania.
Compania și-a extins rețeaua de agenții proprii pe tot teritoriul țării, având în prezent agenții în orașele: Cluj-Napoca, București, Sibiu, Timisoara, Oradea, Arad, Baia Mare, Suceava, Constanța, Târgu Mureș, Satu Mare, Mediaș, Iași, Alba Iulia, Galați, Bistrița, Pitești, Brașov și Brăila.
Viziunea EXIMTUR este aceea de a dezvolta cea mai extinsa si performanta retea de agentii din Romania, in masura sa asigure servicii standardizate, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste siguranta si confortul calatoriilor cu scop de afaceri, personale sau turistice!

www.eximtur.ro
Galerie Foto

Skytower
SkyTower
Galerie Foto
SkyTower

Sky Tower din Bucuresti, cea mai inalta constructie din Bucuresti si din toata tara, are 137 m inaltime si 37 de etaje cu cate 1.150 de metri patrati pe fiecare din acestea, investitia pentru realizarea cladirii depasind suma de 100 milioane de euro.
Turnul Sky Tower, situat pe Bulevardul Barbu Vacarescu din sectorul 1 al capitalei, face parte dintrun complex de cladiri care va cuprinde si cladirea de birouri Floreasca Office, inalta de sase etaje si un centru comercial si de divertisment Promenada Mall, intins pe suprafata de 55.000 metri patrati si finalizat in anul 2013.

www.skytower.ro
Galerie Foto

Skanska
YONDER
Galerie Foto
Yonder

We empower software companies to improve their business and enable technological innovation. It is our ambition to be your strategic partner for software development, solve your current challenges and inspire you to create tomorrow’s best software products. We develop solutions for your standard software based on market demand and the latest innovations and technologies. We view development as a strategic partnership and we want your standard software to withstand the test of time. We continuously test it to see if it matches market demand and to make sure it remains up to date. If you are successful, then we are successful.

www.tss-yonder.com/
Galerie Foto

Kalon
KALON
Galerie Foto
KALON

Kalon is a world leading digital development company; serving as a Central Hub for digital innovation in Europe. Our mission is to deliver innovative, versatile, user-friendly technology solutions that are designed to evolve and keep our world class clients at the leading edge of the digital space.

www.kalon.ro
Galerie Foto

Madrigal
MADRIGAL
Galerie Foto
MADRIGAL

Madrigalului Residence – a residential compound with 14 apartments totaling 4,000 sqm. The building faces Baneasa Lake and has quiet neighbors on both sides of the building. The compound was finalized in September 2014.

oneunited.ro
Galerie Foto

Maurer
MAURER RESIDENCE
Galerie Foto
MAURER RESIDENCE

Maurer Residence este cel mai recent proiect imobiliar Maurer Imobiliare. Ansamblul rezidențial se află într-unul din punctele cheie ale Brașovului – zona Tractorul – loc în care vrem să ne dezvoltăm sustenabil.
Maurer Residence se întinde pe o suprafață de 3,6 ha, unde vor fi ridicate 14 imobile cu diferite regimuri de înălțime – astfel, cartierul va avea în componența sa blocuri de 8, 6 sau 4 etaje. Elementele de noutate constau în grădinile suspendate, pe care le vom monta pe acoperișurile blocurilor, fațadele placate cu Eternit, balcoane de sticlă securizată și parcări subterane.

www.maurer-residence.ro
Galerie Foto

STC
STAR TRANSMISSION SEBES
Galerie Foto
STAR TRANSMISSION SEBES

STAR TRANSMISSION este un furnizor internațional de componente pentru industria de automobile. STC este o companie 100% Daimler.

www.stcu.ro/
Galerie Foto

Casa Tiff
Casa Tiff
In Curand
Casa Tiff

Casa Tiff - Situat pe Strada Universitatii nr. 6, CASA TIFF este un centru cultural care isi propune sa promoveze educatia cinematografica si nevoia de exprimare prin arta, cultivand si dezvoltand pasiunea pentru film, fotografie, teatru, artele vizuale in general, in randul clujenilor.

www.tiff.ro
Iquest
iQuest
Galerie Foto
iQuest

iQuest - Cu peste 14 ani de experienta, iQuest este o companie dezvoltatoare de solutii si servicii customizate de software pentru companii de top din industrii precum Telecomunicatii, Sanatate, Servicii Financiare, Logistica si Media. Printr-o echipa de peste 400 de angajati, iQuest creeaza valoare in afacerile companiilor din Germania, Elvetia, Scandinavia, Marea Britanie si Romania. Compania detine centre de dezvoltare software la Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu, sediul central la Frankfurt am Main si birouri de consultanta la Bucuresti si Goteborg. www.iquestgroup.com


Galerie Foto
Booha
Booha Bar
In Curand
Booha Bar

Booha Bar - Bun venit in comunitatea Booha. Daca nu ai aflat pana acum de noi, iti spunem ca suntem o gasca de tineri care cred cu tarie ca studentia nu se termina niciodata. Si pentru ca nu suntem singurii care cred asta, am infiintat Booha College. Adica o umbrela pentru toti studentii romani, sub care ai sa gasesti un portal studentesc (booha.ro), un bar cochet din campusul Hasdeu din Cluj (numit evident Booha Bar) si o serie de petreceri in stil college American pe care le organizam in toata tara. Ca sa recapitulam...daca iti plac petrecerile, aventurile (de orice fel), bautura si alte chestii de genul asta, te incurajam sa boohaiesti liber pe plaiurile booha.ro, sa socializezi cu alti boohaioti ca tine si bineinteles sa-ti croiesti drum la unul din party-urile noastre din tara.

www.booha.ro www.boohabar.ro
Bejenaru
Birou Avocatura Bejenaru
Galerie Foto
Birou Avocatura Bejenaru

www.bejenaru.ro
Betfair
Betfair Romania
Galerie Foto
Betfair Romania

www.betfairromania.ro
Casa Tudor
Casa Tudor Brasov
Galerie Foto
Casa Tudor Brasov

Espressee
Espressee Sibiu
Galerie Foto
Espressee Sibiu

Upstairs
Restaurant Upstairs RoofTop
Galerie Foto
Restaurant Upstairs RoofTop

www.upstairs.ro
Global Design
Global Design Suceava
Galerie Foto
Global Design Suceava

www.global-design.ro/